Smještaj

Sve naše apartmane odlikuje vrhunsko uređenje, visoka razina udobnosti te
očaravajući pogled na jedan od najljepših zalazaka sunca.

Sve naše apartmane odlikuje vrhunsko uređenje, visoka razina udobnosti te očaravajući pogled na jedan od najljepših zalazaka sunca.

Zajedničke značajke svih apartmana

Zajednički vanjski
sadržaji Ville Manda

Svi apartmani imaju pristup vanjskom grijanom bazenu (32m2) i pripadajućim ležaljkama okruženim uređenim vrtom punim mediteranskih biljaka.

Za one koji žele pripremati domaće specijalitete u kuhinji s roštiljem, naša Konoba Drago dostupna vam je uz rezervaciju.

U slučaju potrebe za sastancima ili radionicama, na upit možete koristiti našu multifunkcionalnu klimatiziranu sobu, opremljenu bežičnim internetom i UHD TV-om.

Apartmani Ville Manda

Svaki apartman inspiriran je pričama našeg podneblja,
kao i vašim potrebama. Odaberite svoju priču!

Svaki apartman inspiriran je pričama našeg podneblja, kao i vašim potrebama. Odaberite svoju priču!

Family Oasis Luxury Apartment

Komforan apartman u prizemlju s direktnim izlazom na bazen, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice te prostranom terasom. Idealan je za obitelj ili dva para kao i sve one koji se žele osjećati kao kod kuće dok uživaju u otkrivanju novog podneblja!

Waterfall Luxury Apartment

Prostran i ugodan apartman na prvom katu, s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, balkonskom terasom s pogledom na bazen i more koji poziva na uživanje i opuštanje!

Zadar Luxury Apartment

Inspiriran poviješću grada Zadra, komforan apartman s jednom spavaćom sobom, prostranom privatnom terasom za one koji žele uživati u udobnom smještaju uz čašu vina i dobru knjigu!

Lovers' Luxury Apartment

Vrhunski opremljen apartman, s jednom spavaćom sobom, za sve one kojima je potreban bijeg od svakodnevice u ugodnom ambijentu, inspiriran kraljevskim gradom Ninom!

Heritage Luxury Apartment (Promina)

Inspiriran Dalmatinskom zagorom i Prominom, ovaj apartman idealan je za ljubitelje dalmatinske tradicije te one koji traže visokokvalitetan i udoban smještaj!

Cozy Luxury Studio Apartment

Ugodan i kvalitetno opremljen studio apartman u prizemlju za dvoje s privatnom terasom i izravnim pristupom dvorištu i bazenu, idealan je za one koji žele potpuno opuštanje!

Adrenaline Luxury Studio Apartment

Inspiriran brojnim adrenalinskim atrakcijama u okolici Zadra, udoban i kvalitetno opremljen, studio apartman na prvom katu s balkonskom terasom idealan je smještaj za sve koji se žele opustiti nakon aktivnog dana!

Pretraži

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Adults:

Children:

 

 

Pretraživanje...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5