Dodatni sadržaj

Konoba Drago

Konoba Drago

Opustite se s prijateljima i s obitelji uz najfinije specijalitete dalmatinske kuhinje po vašoj želji! Konoba Drago, nazvana prema Mandinom suprugu Dragi, uvijek veselom i spremnom za „ćakulu“, nudi osjećaj potpune ugode uz autohtoni dalmatinski štih. Konoba Drago opremljena je s dva stola – unutarnjim i vanjskim. U njoj se može smjestiti do deset osoba što znači da je savršen odabir za obiteljsko ili pak druženje s prijateljima.

Klimatizirana je, a ima i podno grijanje tako da ju možete koristiti tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. Konoba Drago kompletno je opremljena – uz kuhinju, u kojoj ćete pronaći svo potrebno suđe te perilicu za isto, nalazi se i kamin s roštiljem i pekom.

Dok spremate neku od vaših omiljenih delicija, pogledajte seriju na Netflixu na pametnom televizoru ili pak uživajte u sofisticiranoj atmosferi koju vam pruža visokokvalitetna ambijentalna rasvjeta. U konobu Drago ulazi se putem zasebnog ulaza, a dostupna je uz prethodnu rezervaciju.

Multimedijalna
konferencijska dvorana

Multimedijalna konferencijska dvorana namijenjena je onima koji se za vrijeme svog odmora povremeno trebaju uključiti u poslovne procese. Nudimo vam odvojenu, klimatiziranu dvoranu opremljenu Internet priključcima, WIFI-jem, UHD televizorom s Chrome Cast funkcijom i HDMI priključkom, veliki konferencijski stol s udobnim stolicama za do deset sudionika. Multimedijalna konferencijska dvorana ima odvojen ulaz te direktan pristup toaletnom bloku. MKD je dostupna uz prethodnu rezervaciju.

Multimedijalna konferencijska dvorana
Bazen
Bazen

Bazen

Iako je bistro more glavna atrakcija zadarskog područja, za vrijeme ljetnih vrućina ponekad vam kao naručen stigne upravo mir privatnog bazena. Sunčajte se na udobnim ležaljkama, čitajte knjigu ili pak začinite svoju večer noćnim kupanjem u našem grijanom bazenu koji je u večernjim satima blago osvijetljen kako bi vam pružio posebnu atmosferu. Pored bazena nalazi se i vanjski tuš, a imate i direktan pristup toaletnom bloku s tušem koji se nalazi tik do bazena.

Parking

Svaka smještajna jedinica Ville Manda ima odvojeni privatni parking koji je sastavni dio ponude za boravak u našim apartmanima. Kako idemo u korak s vremenom te činimo sve što možemo da naš smještajni objekt bude što više ekološki održiv, osigurali smo punjač te parkirna mjesta za električne automobile.

Pretraži

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Adults:

Children:

 

 

Pretraživanje...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5