O nama

O nama

Priča o Villi Manda priča je o Dragi i Mandi, o odlasku u Kanadu i želji za povratkom u svoj rodni kraj. To je priča o ljubavi prema zemlji i domu, o prominskim običajima, dobroti, gostoprimstvu. Villu Manda, kao kuću veću od njihovih potreba, sagradili su Ivičini roditelji, Drago i Manda, kako bi ona služila drugima, pružila ugođaj i toplinu kakvu samo dom može pružiti.

U obnovu kuće krenuli smo s istim žarom s kojim je kuća i građena, s misijom da stvorimo istinski ugodan smještaj koji će pružati autentičan dalmatinski doživljaj, onaj kojega poznajemo od djetinjstva. U Villi Manda uvijek ćete pronaći nešto dobroga vina, pršuta, pancete, sira iz mišine.

Uz malo razgovora s domaćinima ili drugim gostima u konobi Drago ili pored bazena, nikada vam neće biti dosadno. Kada želite društvo, uvijek smo otvoreni za čašicu razgovora. Kada vam je potreban mir i vrijeme za sebe, pronaći ćete ga u Villi Manda. Htjeli smo kreirati mjesto na kojem ćete istinski uživati sa svim osjetilima te prije svega, osjećati se kao da ste kod kuće čak i kad ste od nje miljama udaljeni.

Nikolina & Ivica

Naša filozofija & vrijednosti

Villa Manda nastala je na temelju iskrene želje da i drugima, na njihovom putovanju i odmoru omogućimo osjećaj ugode doma koji smo imali i mi svaki put kada bismo posjetili ovu kuću. Za nas je Villa Manda, a želimo da to bude i za sve one koji ju posjete.

Centralno mjesto za druženje. Onda, i sada. Odraz ljubavi prema svome kraju, poštovanje prema tradiciji koja prihvaća komfor suvremenosti. Ono što ostaje, odraz želje da se izgradi nasljeđe i ostavi trag. Uvijek znatiželjan i otvoren um spreman za istraživanje novih područja. Iznimno gostoprimstvo i prijateljska ruka, baš onda kada treba. Miris pršuta i sira, pečenice i šparoga uz proljetni doručak. Ugodan i komforan smještaj uz autentični dalmatinski doživljaj i toplinu doma. Drugi dom.