Booking

Heritage Luxury Apartment (Promina)
€110 / noć
4/5

Inspiriran Dalmatinskom zagorom i Prominom, ovaj apartman idealan je za ljubitelje dalmatinske tradicije te one koji traže visokokvalitetan i udoban smještaj!

Kvadratura: 41 m²
Broj osoba: 2
Lovers' Luxury Apartment
€90 / noć
4/5

Vrhunski opremljen apartman, s jednom spavaćom sobom, za sve one kojima je potreban bijeg od svakodnevice u ugodnom ambijentu, inspiriran kraljevskim gradom Ninom!

Kvadratura: 41 m²
Broj osoba: 2
Family Oasis Luxury Apartment
€150 / noć
4/5

Komforan apartman u prizemlju s direktnim izlazom na bazen, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice te prostranom terasom. Idealan je za obitelj ili dva para kao i sve one koji se žele osjećati kao kod kuće dok uživaju u otkrivanju novog podneblja!

Kvadratura: 64 m²
Broj osoba: 4
Waterfall Luxury Apartment
€130 / noć
4/5

Prostran i ugodan apartman na prvom katu, s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, balkonskom terasom s pogledom na bazen i more koji poziva na uživanje i opuštanje!

Kvadratura: 61 m²
Broj osoba: 4
Zadar Luxury Apartment
€180 / noć
4/5

Inspiriran poviješću grada Zadra, komforan apartman s jednom spavaćom sobom, prostranom privatnom terasom za one koji žele uživati u udobnom smještaju uz čašu vina i dobru knjigu!

Kvadratura: 42 m²
Broj osoba: 2
Cozy Luxury Studio Apartment
€200 / noć
3/5

Ugodan i kvalitetno opremljen studio apartman u prizemlju za dvoje s privatnom terasom i izravnim pristupom dvorištu i bazenu, idealan je za one koji žele potpuno opuštanje!

Kvadratura: 23 m²
Broj osoba: 2
Adrenaline Luxury Studio Apartment
€160 / noć
3/5

Inspiriran brojnim adrenalinskim atrakcijama u okolici Zadra, udoban i kvalitetno opremljen, studio apartman na prvom katu s balkonskom terasom idealan je smještaj za sve koji se žele opustiti nakon aktivnog dana!

Kvadratura: 22 m²
Broj osoba: 2